Michelin-ajánlás után Gault&Millau díj is érkezett Szarvasra
Két séfsapkával díjazta a Gault&Millau étteremkalauz a szarvasi Újváros Bisztrót, amely korábban Michelin Bib Gourmand-ajánlást is kapott. A holt-körösi étterem szezonális őszi menüje személyes történetekre, helyi alapanyagokra és letisztult koncepcióra épül. A fogások között szerepel szarvasi burrata, orosházi kacsamell, mangalicaszűz, valamint modern újragondolásban megjelenő almaleves és a szilvásgombóc újraálmodott formája, a szilvás gombóc mousse is. A Holt-Körös partján álló Újváros Bisztró rövid idő alatt az ország egyik legizgalmasabb vidéki éttermévé vált. A Michelin Bib Gourmand-ajánlás után most újabb rangos elismerés érkezett: a Gault&Millau étteremkalauz két séfsapkával díjazta a szarvasi bisztrót. Ez a presztízsértékű minősítés nemcsak a szakma számára üzenet, hanem a vendégeknek is bizonyítja, hogy vidéken is születhet országos szinten kiemelkedő gasztronómia. Az elismerés különösen fontos visszajelzés egy olyan étteremnek, amelyet néhány éve még útkeresőként jellemez...
- Hirdetés -