Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Mit főzzünk? Középpontban: a PADLIZSÁN

Mit főzzünk? Középpontban: a PADLIZSÁN Károly Beáta 2025. 08. 25., h - 11:52 A padlizsán rendkívül értékes tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, miközben energiaértéke kicsi. Előfordul, hogy túléretten kesernyéssé válik az íze, de besózással, lecsepegtetve ez a kellemetlen íz eltüntethető. A fűszerek közül a bors, a csombor, a bazsalikom, az oregánó illik hozzá, a hagyma, a fokhagyma, a zöldpetrezselyem mellett. Darált hússal töltött padlizsán Hozzávalók: 2 nagyobb padlizsán, 1 nagy fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 ek. olaj, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 tk. pirospaprika, fél szerecsendió, 1 tk. kakukkfű, 2 babérlevél, 1 mk. őrölt kömény, 300 g darált sertéshús, só, bors, 300 ml paradicsomszósz, 100 g főtt rizs, 200 g sajt. Elkészítés: 1. A padlizsánok belsejét kikaparjuk, majd kisebb kockákra vágjuk a kikapart részt. A finomra vágott hagymát és fokhagymát lepirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát, a paradicsomot és a padlizsánt. 2. Felöntjük 100 ...

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola