Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Ez a baj a legtöbb gluténmentes keksszel – magyar kutatók változtatnának

Gyakori probléma a forgalomban lévő gluténmentes kekszekkel, hogy alacsony a rost- és fehérjetartalmuk. Ennek orvoslásán dolgozik a Semmelweis Egyetem Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszéke. Új kekszük fejlesztésekor nemcsak a gluténmentesség és a megfelelő tápanyagtartalom volt fontos szempont, hanem az is, hogy a gyártás minél kisebb ökológiai lábnyommal járjon. Titkos fegyverük a növényi fehérjék alkalmazása lett. A… Ez a baj a legtöbb gluténmentes keksszel – magyar kutatók változtatnának

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

Gyorsan járj, tovább élsz

10perc.hu

Gondola