Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Nyerstejes sajtképzés a Sajt Stúdium alapítványnál

Magyarországon a nyerstejből készült sajtok nem számítanak elterjedtnek, az élelmiszerbiztonsági szabályozások és fogyasztói szokások miatt. Ezzel szemben számos világhírű sajt készül nyerstej felhasználásával, különösen Franciaországban és Svájcban. Ilyen például a Comté, a Roquefort, vagy épp a nyerstejes Emmentaler, amelyek karakteres ízvilágukat és egyedi textúrájukat éppen a hőkezelés nélkül feldolgozott tejnek köszönhetik. A nyerstejes sajtok készítése nagy szakértelmet és szigorú higiéniai feltételeket igényel, cserébe viszont komplexebb […] A Nyerstejes sajtképzés a Sajt Stúdium alapítványnál bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola

Szondi várjáték

Blikk