Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Ezek az ételek a csontok és a bőr fő támogatói

A kollagén nem más, mint egy fehérje, mely a kötőszövetek – úgy mint a bőr, az ízületek és a csontok – egyik legfontosabb alkotóeleme. Mi magunk is hozzájárulhatunk a kollagénszintézishez, ha például beépítjük az alábbi élelmiszereket étrendünkbe. A Magyar Mezőgazdaság cikkében olyan ételeket sorol fel amelyek a kollagén fő támogatói. Alaplé: A hosszan főtt csontleves bőrünk igazi csodaszere. A csontokból kioldódó kollagén támogatja az ízületeket, javítja az emésztést, és hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez is. Porciózd kisebb adagokra, tedd a fagyasztóba, ahonnan aztán bármikor előkaphatod – nemcsak levesként, hanem akár italként is érdemes fogyasztani. A szardínia bőre is remek kollagénforrás: pláne, hogy a tengeri eredetű kollagén könnyebben emészthető és legtöbbeknél jobban felszívódik, mint a marha- vagy a sertéskollagén. Salátákban vagy pirítóssal fogyasztva is szuper vacsoraopció, tele fehérjével. Kollagén szempontjából a kötőszövetben gazdag belsőségek a legértékesebbek...

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola

Blokád

Patikában is beadatható oltások