Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Hogyan szeletelj, dinsztelj, piríts hagymát? - tippek, trükkök

A hagymapirítás, -dinsztelés, -szeletelés egyszerű konyhai folyamatoknak tűnnek, mégis sokat változtathat az étel ízén, ha nem megfelelően végezzük el ezeket. Az első és legfontosabb tippünk az, hogy a hagyma vágásához nagyon éles kést kell használni. Ennek az az oka, hogy a tompa vagy hullámélű kés jobban roncsolja a sejtszerkezetet, így a hagyma egyfajta védekező mechanizmusaként Hogyan szeletelj, dinsztelj, piríts hagymát? - tippek, trükkök appeared first on Street Kitchen.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu

Új szedánt mutatott be a Mazda