Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Nagyszüleink multivitaminja minket is átsegít a télen

A savanyú káposzta nemcsak ízletes alapanyaga számos magyar ételnek, hanem igazi vitaminbomba is, amely jótékony hatással van az immunrendszerre és a bélrendszer működésére. A savanyú káposzta évszázadok óta kedvelt alapanyaga a magyar konyhának. Nemcsak ételeinket gazdagítja ízével, hanem a szervezetünk egészségére is rendkívül kedvező hatású. Magas C-vitamin-tartalma miatt már James Cook hajóskapitány is használta, hogy a legénység körében megelőzze a skorbutot. Emellett gazdag B1-vitaminban, niacinban, karotinban, valamint ásványi anyagokban, mint foszfor, kalcium, kálium, magnézium és nátrium - hívja fel a figyelmet a Webbeteg cikke. Laktobaktériumok áldásos tevékenysége Az erjesztett káposzta különlegessége, hogy tápanyagtartalmát a savanyítás sem csökkenti jelentősen, ezért az immunerősítés és az erek védelme érdekében is ajánlott a fogyasztása. A savanyítás során keletkező tejsavbaktériumok, az úgynevezett laktobaktériumok különösen jótékony hatást fejtenek ki a bélrendszerbe...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Elhunyt David Lynch rendező