Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kétszáz marhával éldegélni egy tanyán

Két harmincas éveiben járó fiatal pár fővárosi karrierjét cserélte vidéki életre a Bükkben. A Horhos-Völgyi Ökobirtok és a mályinkai Iszkor étterem alapítói ma már barátok és üzlettársak is. A hetvenhektáros birtokon szabadtartásban nevelkedett állatok húsát, tojásait dolgozzák fel az Iszkor környékbeli alapanyagokra építő, sokszoros díjnyertes konyháján. A két pár már biztosan megfejtette a hosszú élet nem is annyira nagy titkát: a receptben első helyen az egészséges élelem, a szabad levegőn végzett munka és a közösség ereje áll. Kétszáz marhával éldegélni egy tanyán

Femcafe.hu
Növekedés.hu
vasarnap.hu
10perc.hu