Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A máj védelmezői: fogyassza gyakran ezt a 7 ételt

A máj védelmezői: fogyassza gyakran ezt a 7 ételt Tornyai Bianka 2024. 06. 20., cs - 12:56 A kiadós, cukros vagy zsíros ételek és az alkohol nem tesznek jót a májnak. Hatásukra elfáradhat és kevésbé jól működhet. Szerencsére vannak olyan ételek, amelyek természetes módon, néhány nap alatt megtisztítják és segítik az emésztést. Az antioxidánsokban, ásványi anyagokban (magnézium , kalcium, foszfor, vas) és vitaminokban (A, B és C) gazdag ételek jót tesznek a májnak, segítenek megtisztítani a méreganyagoktól és megvédik a májbetegségektől. Ismerje meg a 7 legjobb méregtelenítő ételt a máj számára és azok előnyeit. 1. Piros gyümölcsök: fekete ribizli, áfonya, eper... A piros bogyós gyümölcsök, mint a fekete ribizli, az áfonya vagy az eper különösen gazdagok C-vitaminban. „Jótékonyan hatásuk van a májra, segítenek az egészségének javításában és ellensúlyozzák a sejtek oxidációját, különösen a májsejtekét” – véli Patrick Marcellin professzor, hepatológus, a párizsi hepatológiai konferenci...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Összeomlott a japán jen

vasarnap.hu

10perc.hu