Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A precíziós fermentációval készült tej előállítása 96 százalékkal kevesebb kibocsátással jár

Egy francia cég speciális fermentációs eljárással előállított tejét a termék teljes élettartamára vonatkozó kibocsátási vizsgálatnak vetették alá. Így kiderült, hogy mennyivel jobb a környezet számára, mint a tehenek felhasználásával készült tej. Az eredmények alapján elmondható, hogy a Bon Vivant terméke kiütéses győzelmet aratott a hagyományos tejjel szemben, ráadásul minden vizsgált kategóriában. A precíziós fermentáció –… A precíziós fermentációval készült tej előállítása 96 százalékkal kevesebb kibocsátással jár

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Marco Rossi 2030-ig marad

Médiapiac

Gondola