Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Sós harapnivalók. RECEPTEK

Sós harapnivalók. RECEPTEK szaszifanni 2023. 03. 30., cs - 15:10 Akár locsolóknak is 40 perc Hagymás kalács Hozzávalók: 350 g sima liszt, 20 g élesztő, csipetnyi só, 1 tk. kristálycukor, 100 ml langyos víz, 5 vöröshagyma, 200 g szalonna, 250 ml tejszín, 100 g reszelt sajt, 1 tojás, olaj. 1. Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe egy teáskanál cukorral, és hagyjuk felfutni. A megkelt élesztőt a liszthez adjuk, teszünk bele egy csipet sót, majd sima tésztát gyúrunk és hagyjuk azt megkelni. 2. A megkelt tésztát egy kiolajozott sütőlemezre helyezzük és kinyújtjuk a kezünkkel. Villával megszurkáljuk. A szalonnát kockákra vágjuk, megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és puhára pároljuk. 3. A hagymás-szalonnás keveréket szétosztjuk a tésztán. Összekeverjük a tejszínt, a sajtot és a tojást, ezt a keveréket a kalácsra kenjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. 40 perc Szezámos-csilis keksz Hozzávalók: 250 g liszt, 150 g vaj, 1 tk. só, őrölt csil...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu

Új szedánt mutatott be a Mazda