Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Izgalmas koncepció az idei Gourmet Fesztiválon

Több mint 100 kiállító, köztük mintegy 50 étterem, tucatnyi cukrászda, street food ételek, nemzetközi konyhák és különböző italok a söröktől, boroktól, pezsgőkön át a koktélokig – ezt kínálja idén a Gourmet Fesztivál. Amelynek június 2-4. között ismét a Millenáris ad helyet, és témája ezúttal az „Új generáció”. A szervezők közleménye szerint idén sem konkrét ételre vagy alapanyagra fókuszál a fesztivál, hanem ezúttal a fiatalok kerülnek a középpontba és velük együtt a megújulás, az újdonságok, legyen szó új trendekről, technológiákról, alapanyagokról vagy akár stílusról. “Tavaly az “Örökség” témáját jártuk körül, idén a jövőre fókuszálunk, hiszen jól látható már egy új generáció, legyenek akár séfek, cukrászok, baristák vagy bartenderek, akik fiatal koruk ellenére rendkívül magas színvonalon képviselik szakmájukat”, mondta Nemes Richárd, a rendezvénysorozat főszervezője. Aki számít a feltörekvő, új generációban - mind ott lesz Az idei fesztiválon az új generációt többek között olyan...

10perc.hu

vasarnap.hu

Növekedés.hu