Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Így növelhetjük jelentősen az élelmiszerek eltarthatóságát

A vákuumcsomagolás napjaink egyik legmodernebb frissen tartási eljárása, nemcsak a profi séfek körében, hanem a háztartásokban is. Magyar Kálmán, az AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft. ügyvezetője elmondta, a technológiának köszönhetően a kolbászok, a felvágottak tárolási ideje akár 2–4 napról 2–5 hétre, a kemény sajtóké pedig 2–3 hétről 4–10 hétre is növelhető. Az oxigénmentes környezet meggátolja a termékek romlását, de felhívta rá a figyelmet: mivel az oxidációs reakciók sebessége a hőmérséklettől is függ, a vákuumcsomagolt élelmiszerek hűtött, 0 és 4 C-fok közötti tárolása javasolt. Így növelhetjük jelentősen az élelmiszerek eltarthatóságát

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Megjelent Dua Lipa új lemeze