Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A komáromi csokoládé, amely a Mount Everestre készül

A komáromi csokoládé, amely a Mount Everestre készül Vataščin Péter 2021. 09. 28., k - 09:36 2021. szeptember 28., kedd - 14:00 Régió Friss ikon Off Törzs A termékeiket elnézve felmerülhet az emberben, hogy mennyire szükséges ehhez az inspiráció? Ferenc: Nagyon (nevet). Pontosan milyen inspiráció? Ferenc: A világé. Zsuzsa: Engem mindig inspirálnak a csokoládétrendek, amelyeket állandóan követek. Egy laikus el sem tudja képzelni, milyen gyors ütemben fejlődnek és változnak. Napról napra olyan újdonságok bukkannak fel, amelyeket aztán én is szeretnék megcsinálni. Ha hétvégén ezzel foglalkozom, akkor hétfőn már úgy megyek a műhelybe, hogy „na, akkor most elkezdünk valami újat”. Sok termék nem alkalmas a sorozatgyártásra, mert annyira munkaigényesek, hogy csak bemutatókra vagy kóstolókra készíthetőek el. Ferenc: Az első inspiráció a Duna-parton ért minket. Itt lakunk, a műhely is itt van, itt kezdett el kialakulni a csokoládékészítés ötlete ezelőtt kilenc évvel. A trendek követését hogy...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Mesés osztalékot fizet a Mol

vasarnap.hu

10perc.hu