Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

„Kapj rá!” a halra – egészség, íz és tudatosság egy tányéron

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például omega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is. „Kapj rá!” a halra – egészség, íz és tudatosság egy tányéron

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

Ungváry Zsolt: Kit kerestek?

10perc.hu

HR Portál

TWN