Libamájjal és fekete fokhagymával startol az ősz a Balaton díjnyertes burgeresénél
Bekerült a tíz év után visszatérő Gault&Millau nemzetközi étteremkalauzba, valamint elnyerte a Szakmai Elit „Év hamburgerezője 2025” díját az alsóörsi Bitang Burger. A 2021-ben nyílt vendéglátóhelyet a Gault&Millau "Pop" (Popular Establishments) kategóriájába sorolták, ezzel a magyarországi vendéglátóhelyek felső egy százalékába emelve azt. A hamburgerező sikere a szemléletükben és a minőségben rejlik. Egész évben várják a vendégeket szezonális hangulatú burgerekkel, így most ősszel és télen olyan különlegességek készülnek, mint a libamájas vagy vadhúsos burger. A 2025-ös év rekordforgalmat hozott, májusban már a tavalyi augusztusi szintet érték el. A Bitang Burger története néhány év alatt gyerekkori álomból komoly balatoni sikersztorivá érett. A 2021-es, járvány alatti nyitástól eljutni oda, hogy a több tízezer hazai vendéglátóhely közül ma már a top 1 százalékban tartják őket számon, nemcsak kitartást, hanem nagyon tudatos minőségpolitikát is jelent. Az idei díjak, az őszi–téli k...
- Hirdetés -
