Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Oroszlán Ádám és Ágoston Tamás: „Nemcsak megvédeni akarjuk a címet, hanem kettő szakácssapkára gyúrunk”

Egy étterem azzal tud fennmaradni, ha olyat ad, amit nem kap meg mindenhol a vendég, mondja az apátisvánfalvai Hajdina étterem tulajdonosa és séfje egy hónappal azután, hogy Gault&Millau szakácssapkát ítéltek oda nekik. Felocsúdtak-e már? Mi változott azóta, hogy a világ egyik legbefolyásosabb étteremkalauza ilyen rangos elismeréssel jutalmazta őket? Az Apát panzió éttermében ezt is megkérdeztük Oroszlán Ádámtól és Ágoston Tamástól.

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

HR Portál

TWN