Oroszlán Ádám és Ágoston Tamás: „Nemcsak megvédeni akarjuk a címet, hanem kettő szakácssapkára gyúrunk”

Egy étterem azzal tud fennmaradni, ha olyat ad, amit nem kap meg mindenhol a vendég, mondja az apátisvánfalvai Hajdina étterem tulajdonosa és séfje egy hónappal azután, hogy Gault&Millau szakácssapkát ítéltek oda nekik. Felocsúdtak-e már? Mi változott azóta, hogy a világ egyik legbefolyásosabb étteremkalauza ilyen rangos elismeréssel jutalmazta őket? Az Apát panzió éttermében ezt is megkérdeztük Oroszlán Ádámtól és Ágoston Tamástól.

Oroszlán Ádám és Ágoston Tamás: „Nemcsak megvédeni akarjuk a címet, hanem kettő szakácssapkára gyúrunk”

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Vaol

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!