Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Hagyománytipró szentségtörés vagy kulcsfontosságú innováció – az étel, ami megosztja a világot

A tenyésztett hús – köznyelvi nevén laborhús – egyre több országban kerül a szakmai és társadalmi viták középpontjába. Miközben ígéretes megoldást kínálhat a fenntartható élelmezés és a közegészségügy szempontjából, számos kérdés merül fel a biztonsága, elfogadottsága és szabályozása kapcsán. Ma már egyértelmű, hogy a fenntarthatóság jegyében szükségszerű a globális élelmezési rendszer mielőbbi megreformálása. Azt, hogy… Hagyománytipró szentségtörés vagy kulcsfontosságú innováció – az étel, ami megosztja a világot

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola