Pécsett is megkóstolhatjuk Magyarország tortáját
Tizenkilencedik alkalommal hirdette meg a Magyar Cukrász Ipartestület a Magyarország Tortája versenyt. A díjnyertes édességet több pécsi cukrászdában is megkóstolhatjuk.A gyulai Kézműves Cukrászda alkotóinak (Balogh László és Kis Roland) tortája, a „DCJ Stílusgyakorlat" nyerte el az idei Magyarország Tortája címet. Az édesség fő alkotóelemei: meggypálinkás csokoládékrém, mandulapraliné, és karamellizált fehér csokoládé. A Magyarország Cukormentes Tortája díjat pedig a váci Édes Vonal Cukrászda alkotása, az „Álmodozó" kapta. A torta hozzáadott cukor nélkül készült, meggy és csokoládé párosításával, kakaós-mandulalisztes piskótával és fahéjas-chia magos meggyraguval. Ezt Kovács Alfréd cukrász készítette.A Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája a következő pécsi cukrászdákban kapható: Mischler Cukrászda Pécs Mischler Cakes Cukrászda Pécs Mischler Cukrászda &...
- Hirdetés -