Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Így tartósítsunk paradicsomot! Segít a Nébih

A paradicsomot a gasztronómia egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb alapanyagaként tartják számon. A nyári hónapokban bőségesen termő, lédús paradicsom nemcsak a konyhák egyik kedvenc alapanyaga, hanem kiválóan alkalmas otthoni tartósításra is. Legyen szó befőzésről, aszalásról vagy fagyasztásról, a helyes módszerek alkalmazása elengedhetetlen az élelmiszer-biztonság és a minőség megőrzése érdekében. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Oktatási Programja ezúttal a paradicsom biztonságos tartósításához gyűjtötte össze honlapján a legfontosabb tudnivalókat.

Femcafe.hu

novekedes.hu

Öt lépés a piaci sikerhez

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola