Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Elsőként készít hazánkban angyalhaj csokoládéból fagylaltot a híres cukrászséf

A dubaji csoki őrület után idén tavasszal a rózsaszínű angyalhaj csokoládéért rajonganak magyarok tömegei. Jakabfi Dávid patissier pedig rögtön fagylalt formába öntötte a megjelenésében és ízvilágában is egyedi édességet. A puncsból, ruby csokiból, pisztáciából és török vattacukorból készülő fagyit már most annyira imádja mindenki, hogy sorok állnak érte Nagykanizsán. Ráadásul a minőség és az árfekvés Elsőként készít hazánkban angyalhaj csokoládéból fagylaltot a híres cukrászséf

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola

Blikk