Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A királyi udvarok szósza a besamel mártás – Medici Katalin, II. Henrik és a Napkirály rajongott érte

A besamel (vagy béchamel) mártás a francia alapmártások egyik legfontosabb eleme, amely tejjel felöntött világos vajas rántásból készül. A mártás sóval, fehérborssal és szerecsendióval fűszerezve készül a francia konyhaművészetben. Az egyszerű alapanyagok kombinációja révén a besamel-mártás könnyen elkészíthető és sokoldalúan felhasználható. Az ételek ízesítésére és állagának javítására szolgáló besamel-mártás évszázadok óta hódít, és továbbra is nélkülözhetetlen a modern gasztronómiában.

Femcafe.hu

novekedes.hu

MLBKT: Fellendülést jelez a BMI

atv.hu

Orbán: “Je suis Marine!”

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola