Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Halálos is lehet a sült rizs szindróma – de mi is ez?

Sok ételnél nem árt okosan megválogatni a tárolás módját és hőfokát, ugyanis egy rossz döntés, és máris megvan a baj. Egyes főtt ételek, például a rizs, veszélyes mennyiségű mérgező baktériummal is szennyeződhetnek, ha néhány órára kint hagyjuk őket szobahőmérsékleten, és nem gondoskodunk a megfelelő tárolásukról. A helyzet a melegítés utáni pillanatokra is érvényes, tehát, hiába dobjuk be őket a mikróba vagy egy lábasba a tűzhelyre, nem távoznak belőlük a veszélyes kórokozók.

Femcafe.hu

novekedes.hu

Hétvégén már melegebb lesz az idő

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola

Zakó Isztambulban

Mágikus kör

A Magyar Tudomány Éve

Ki és mi lesz a következő?