Az Air Fryerben sült baconnél garantált a ropogós állag!
Az Air Fryer előnye, hogy egészségesebb alternatívát kínál a klasszikus, bő olajban történő sütéshez képest. Sokkal kevesebb zsiradék kell az Air Fryerhez, és nem kell lemondani a sült ételek ropogós ízéről és állagáról sem. Ráadásul jóval gyorsabb, mint a hagyományos sütő. Gyors és biztonságos használat A meleglevegős sütővel pillanatok alatt elérhetjük a kívánt hőfokot, amihez a gáz- és villanysütőknek negyedóra-húsz perc is kellhet. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy biztonságos használata, így gyerekeknek és idősebbeknek is jó választás, főleg, ha belegondolnunk, hogy a serpenyős sütési mód mennyi veszélyt rejt magában, elég, ha csak kifröccsen a forró olaj. Könnyebb tisztítás és kevesebb szennyeződés A meleglevegős fritőzzel nemcsak a zsírfoltoktól, hanem a beívódó szagtól sem kell tartanunk. Ha pedig szilikonnal vagy sütőpapírral béleljük ... A Az Air Fryerben sült baconnél garantált a ropogós állag! bejegyzés először Szolnokinaplo.hu-én jelent meg.
- Hirdetés -