A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra
A Zazie Bistro & Bar idén először saját standdal jelenik meg a Bazilikánál található adventi vásárban, hogy a látogatók számára különleges gasztronómiai élményt nyújtson. Az ünnepi forgatagban Bíró Dani séf és Nagy Gergő cukrászmester különleges császármorzsa variációkkal várja azokat, akik egyszerre keresik a hagyományos ízeket és a modern konyha kreativitását. A császármorzsa Ausztriából indult hódító útjára a 19. században és egy olyan ikonikus desszertté nőtte ki magát, amely mára szinte minden magyar család ünnepi asztalán megfordult már. Története a Monarchia korába nyúlik vissza, amikor az osztrák-magyar konyha kedvelt édességeként vált ismertté. A legenda szerint az uralkodók asztaláról sem hiányozhatott, innen ered a "császár" elnevezés. Magyarországon mára a téli időszak egyik kedvenc édessége lett, amely a hideg hónapokban különösen jól esik melegítő, gazdag ízvilágával. A Zazie Bistro & Bar séfje, Bíró Dani az étterem cukrászmesterével, Nagy Gergővel közösen nem is akárm...
- Hirdetés -