Hajni szeretett a konyhában kísérletezni, ma párjával, Ádámmal saját glutén- és laktózmentes márkájuk van
Manapság szinte már mindannyiunk családjában vagy baráti társaságában vannak olyan emberek, akiknek különféle ételérzékenységük van. Gluténérzékenyként pedig jól tudom, sokszor mekkora kihívás lehet egyáltalán az, hogy bizonyos ételekből ne csak mentes, de egyben finom, egészségtudatos étrendbe is beilleszthető opciókat tudjunk készíteni. Pál Hajnalkának és párjának, Kis Ádám Tamásnak ez nem is akármilyen módon sikerült Hajni szeretett a konyhában kísérletezni, időközben pedig egyre többektől hallották, hogy valamilyen ételérzékenységgel, főként glutén- és laktózérzékenységgel küzdenek. A mentes termékek elkészítésében egyre nagyobb tapasztalatot szereztek, majd egy ponton úgy döntöttek, hogy belevágnak a saját glutén- és laktózmentes márkájuk elindításába: így született meg a LisztMIX. Honnan ered az egészséges életmód iránti elkötelezettségetek? Hajni: Németországban az Ádámmal való megismerkedésünk után pár évvel belecsöppentünk az egészségtudatosabb életbe, valamint a fitnesz vi...
- Hirdetés -