Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Az év utolsó zarándoklatán az ősi erdők titkos ízei kerülnek asztalra

Véget ér a búcsúszezon Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelyen. Az év utolsó zarándoklatán 2024. október 25-én és 26-án Szent Hubertus Búcsút tartanak és vadételfőző-versenyt is rendeznek. Szamár carpaccio égetett tésztakosárban, szamár terrine zöldfűszeres kéregben, szarvasgerinc és vaddisznó szűzérme – ezek a vadétel-specialitások mind megkóstolhatók az Erdészek és Vadászok Zarándoklatán, Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely utolsó búcsúján. A nemzeti kegyhely évente 300 ezer látogatót fogad a búcsúszezon alatt, amelynek végét minden évben a Szent Hubertus, azaz az Erdészek és Vadászok Zarándoklata jelenti. Ettől kezdve a kegyhelyet működtető ferences szerzetesek csendesebb programokat, lelkigyakorlatokat szerveznek. Az év utolsó búcsújának különlegessége, hogy vadételfőző-versenyt is rendeznek, ahol az ősi erdők titkos ízei és a konyhaművészet mesterei találkoznak. 3 Nógrád vármegyei étterem kel versenyre a Kelet-Cserháti Trófeaszemle és az ünnepi ... A Az év utolsó zarándok...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

Most kell mindent megtenni a békéért

10perc.hu