László már gyerekkorában is kísérletezett kencékkel, ma saját manufaktúrájában készülnek minőségi finomságok
Veled is előfordult már, hogy kencéket, szendvicskrémeket szerettél volna venni, de csak adalékanyagokkal teli opciókba botlottál, amelyek sokszor még finomak sem voltak? Sajnos még ma is igaz, hogy ilyen tekintetben meglehetősen szűkös a nagyobb élelmiszerboltokban elérhető minőségi kínálat. Van azonban egy hazai manufaktúra, ahol mindig páratlanul finom klasszikus és különlegesebb, merészebb ízvilágú kencék is készülnek. Nem másról, mint a Kence Manufaktúráról van szó, amelynek tulajdonosa, Kardos László már egészen fiatalon elkezdett a konyhában kísérletezni, sőt egyenesen kencéket készíteni. Mára már tapasztalt, a magas minőséghez mindig ragaszkodó vállalkozó lett, és egyre többeket varázsol el az egyedi ízvilágot és látványt képviselő finomságaival, legyen szó egy tojáskrémről, tonhalkrémről, tepertőkrémről vagy éppen tormás füstölt lazacos tejszínsajtkrémről. Honnan ered a gasztronómia iránti szeretete? Kisgyermekkoromban nagyszüleimmel éltünk, ahol a hagyományos magyar ízek é...
- Hirdetés -