Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Egy fiatal, vagány séf nyári receptjei

Paradicsom és málna. Két meghatározó alapanyag, amit a vagány, fiatal séf Bíró Dani semmiképpen sem hagyna ki a nyári étlapjáról. Sőt, egy bizonyos fogásban még kombinálja is őket. A tavaly év végén megnyitott Zazie Bistro & Bar séfjét kedvenc nyári alapanyagairól és fogásairól kérdeztük. Elárulta, mitől olyan különlegesen finom az étlapon található nagy slágerük, a gazpacho és hogyan készíti a málnakrémlevest, amit ebben a nagy nyári melegben mindenkinek örömmel ajánl. Mi a leginspirálóbb nyári alapanyag számodra? A leginspirálóbb nyári alapanyag számomra, főleg, ha zöldségről, gyümölcsről beszélünk, akkor az a paradicsom. Ennek a miértje az az, hogy eszméletlen sok kombinációban fel lehet használni, nagyon sok elkészítési módja van. Rengetegféle paradicsom van, és hogyha ezt egy kis gasztronómiai tudással ötvözzük, akkor fantasztikus dolgokat lehet belőle kihozni. Az umamitól kezdve a savastól az édesig, a mély ízektől kezdve a melegen és a hidegen át igazándiból paradicsommal min...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Tovább terjeszkedik a 4iG

vasarnap.hu

10perc.hu