Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Hagyományos magyar sütemények egy kis csavarral a Zazie-ban

Egy ország gasztronómiai örökségének sok összetevője van, akárcsak egy jó süteménynek. Nagy Gergő cukrászmester, aki a nemrég a MOL Campus földszintjén megnyílt Zazie Bistro & Bar desszertlapjáért felel, annak a generációnak a képviselője, amely a modern konyhaművészetbe sikeresen építi be, így őrzi meg és viszi tovább a legjobb hagyományokat. Lagzis barack, kozáksapka, havasi ház – Egyáltalán emlékszünk még ezekre a desszertekre? A lezserül kifinomult és szemtelenül tudatos bisztró tavaly nyitotta meg kapuit hazánk legmagasabb épületének földszintjén a Kopaszi-öbölben. A Bíró Dániel vezetésével működő konyha gasztonómiai élménypontként, igazi törzshelyként kíván jelen lenni a környék életében, amihez elengedhetetlen, hogy egy kicsit visszanyúljon a hagyományos, otthonos ízekhez, főételeiben és desszertjeiben egyaránt. Ehhez a koncepcióhoz találta meg a tökéletes partnert Nagy Gergő cukrászmester személyében, akinek szemet gyönyörködtető tányérdesszertjei úgy hozzák a „nagymama kony...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Tovább terjeszkedik a 4iG

vasarnap.hu

10perc.hu