Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Milyen volt II. Erzsébet királynő különleges rántottája?

Milyen volt II. Erzsébet királynő különleges rántottája? Károly Zsolt 2024. 05. 17., p - 14:45 A mai világban kevés dolog köt össze minket annyira, mint az ételek egyetemes öröme. II. Erzsébet királynő kedvenc ételei közé tartozott a teasütemény, a hal, az érett mangó és az édes eperlekvár. A lekváros szendvicseket a mindennapi teájával kombinálta, ez egyszerű, de kifinomult ízléséről tanúskodott. Bár a reggeli sokféle opciót tartalmazott, a rántotta különleges fogásként tűnt ki, olyan hozzávalókkal bolondítva, amelyek nem kevesebbek voltak, mint uralkodói. A rántotta különleges ízének titka egy csipetnyi szerecsendió és egy kis citromhéj. Ezeknek a tojásoknak az elkészítése már önmagában rituálé volt. Amikor a királynő egy kiadós, fehérjében gazdag napkezdetre vágyott, szakácsa három biotojást vert fel egy kanál tejjel. Ezt a keveréket aztán egy meleg serpenyőben, sok vajjal óvatosan megfőzte, hogy megőrizze a habos állagot, és elkerülje a nem kívánt csomósodást. Amikor a tojások m...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu