Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A csíráztatott magvak és az azokból készült termékek élettani jelentősége

A csíráztatás az egyik legősibb természetes eljárás. Már az ókori sumérek, az akkádok és az egyiptomiak is a csíráztatott árpából és tönkebúzából előállított malátából készítettek italt. Csak kifejezetten csíráztatásra szánt vagy megbízható forrásból származó, esetleg magunk szárította, friss, egészséges magok használhatók fel. Étkezési célra nem alkalmasak a csávázott mezőgazdasági vetőmagok. Csíráztatás előtt el kell távolítani […] A A csíráztatott magvak és az azokból készült termékek élettani jelentősége bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Jelentős torlódás az M3-son