Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A vércukorszint csökkentését is segíthetik ezek az ételek

A modern élelmiszerek jellemzően jócskán megemelik a vércukorszintet. Azonban vannak olyan ételek is, amelyek segíthetnek a vércukor megfelelő szinten tartásában. Sorolunk nyolcat, melyek hozzájárulhatnak az optimális értékek eléréséhez. Élelmiszerek a megfelelő vércukorszint eléréséhez Olyan élelmiszer nincs, ami egymaga leviszi a vércukorszintet. Azonban jónéhány - egyes életmódbeli szokásokkal együtt - segítheti az optimális értékek fenntartását. Ezek az ételek jellemzően gazdagok rostokban, fehérjékben, valamint egészséges zsírokban. A Clean Plates szakértője gyűjtött össze nyolc táplálékot, amelyek hozzájárulhatnak a vércukor megfelelő szinten tartásához. Mutatjuk a listájukat! Avokádó: A nagy rosttartalma mellett egészséges zsírokban is gazdag. A fogyasztása támogatja az emésztőrendszer egészségét is. Tökmag: Szintén bővelkedik kedvező zsírokban és rostokban. Emellett E-vitaminforrás is, ezáltal mérsékelheti a szervezet gyulladásos folyamatait. Mandula: A legmagasabb rosttarta...

Femcafe.hu

novekedes.hu

Megbékélt Trump Nagy-Britanniával

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola