Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Elrajtolt az Olasz Gasztronómiai Világhét

Főzőshow-k, vetítések, előadások, mesterkurzusok és még számos egyéb programok során ismerteti meg az olasz gasztronómiai hagyományokat november 14–20. között a 7. Olasz Gasztronómiai Világhét. A világhét 2016-ban azzal a céllal indult, hogy világszerte bemutassa az olasz élelmiszeripar legjavát és népszerűsítse Itália borászati és gasztronómiai örökségét – mondta el Manuel Jacoangeli, Olaszország budapesti nagykövete a rendezvénysorozat sajtótájékoztatóján a budapesti Casa Pomo d'Oro vendéglőben. A hétfőn elrajtolt Olasz Gasztronómiai Világhétnek több központi témája is lesz, úgymint az együttélés, az innováció, a fenntarthatóság és a know how-k. Az olasz ételek nem csak finomak, hanem egészségesek is, utalt a mediterrán diéta előnyeire a nagykövet. Michele Fasciano, az Olasz Konyhaművészeti Akadémia képviselője hozzátette: a rendezvény kiemelt figyelmet fordít az eredetvédett olasz termékek hamisítása és az "Italian sounding", azaz olaszként feltüntetett árucikkek elleni küzdelemr...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu

Új szedánt mutatott be a Mazda