Mohácson is megkóstolható Magyarország tortája
Tizenkilencedik alkalommal hirdette meg a Magyar Cukrász Ipartestület a Magyarország Tortája versenyt. A díjnyertes édességet több egy mohácsi cukrászdában is megkóstolhatjuk. A gyulai Kézműves Cukrászda alkotóinak (Balogh László és Kis Roland) tortája, a „DCJ Stílusgyakorlat" nyerte el az idei Magyarország Tortája címet. Az édesség fő alkotóelemei: meggypálinkás csokoládékrém, mandulapraliné, és karamellizált fehér csokoládé. A Magyarország Cukormentes Tortája díjat pedig a váci Édes Vonal Cukrászda alkotása, az „Álmodozó" kapta. A torta hozzáadott cukor nélkül készült, meggy és csokoládé párosításával, kakaós-mandulalisztes piskótával és fahéjas-chia magos meggyraguval. Ezt Kovács Alfréd cukrász készítette.A Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája a Szekeres cukrászdában kapható Mohácson. A Magyar Cukrász Ipartestület felhívja a figyelmet, hogy a...
- Hirdetés -