Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Magyarország étele 2025: A „Kis-kun pusztai báránypecsenye” nyerte a középdöntőt

Magyarország étele 2025: a gasztronómia kulturális örökségünk. Múlt szombaton Szolnok adott otthon a Magyarország étele 2025 elnevezésű élőmunkás, melegkonyhai szakácsverseny selejtezőinek. A megmérettetés célja, hogy ételcsodákon keresztül hirdessék a magyar gasztronómia változatosságát és sokszínűségét, egyúttal megerősítsék nemzeti összetartozásunkat is. A versennyel a szervezők szeretnék elérni azt is, hogy 60 évnyi kihagyás után is szülessenek újra Magyarország étele 2025: A „Kis-kun pusztai báránypecsenye” nyerte a középdöntőt

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Újabb mozgóbankot nyitott az OTP

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu