Hogyan változtassuk a kedvelt fogásokat egy apró csavarral ünnepivé?
Sokszor egy-egy szokatlanabb hozzávaló, vagy akár maga a tálalás is ünnepivé tud varázsolni egy hétköznapi ételt. Ilyenkor, karácsony közeledtével szempont az is, hogy mivel tudunk előre készülni, mi áll el, mi tálalható fel később akár hidegen is. Most olyan ételeket ajánlunk, amelyek minden követelménynek eleget tesznek: nem kell őket az utolsó pillanatra hagyni, sokféleképpen feladható az ünnepi asztalra és ráadásul különlegesek is, nem utolsó sorban a ropogós bacontől. Bacon kuglóf Az ünnepi asztal éke lehet, ha a főételként, vagy a hidegtálhoz föltálalt vagdaltat vagy stefániát kuglófformában sütjük meg bacon szeletekkel borítva. Utóbbi nemcsak gyönyörűvé teszi az amúgy nem túl látványos egybesült fasírtot, hanem elképesztő plusz ízt is ad hozzá, valamint összetartja és megkönnyíti, hogy szépen kivehető legyen a formából. Az ... A Hogyan változtassuk a kedvelt fogásokat egy apró csavarral ünnepivé? bejegyzés először Szolnokinaplo.hu-én jelent meg.
- Hirdetés -