Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Így csökkenthető az állattenyésztés kibocsátása

Az állattenyésztési élelmiszerláncban tevékenykedő, hasonló gondolkodású uniós partnerekből álló „Európai Állattenyésztés Hangja” elnevezésű csoport újabb kommunikációs anyagában az állattenyésztésből származó károsanyag-kibocsátások csökkentési lehetőségeit tárják fel, kiemelt figyelmet fordítva az enterális fermentációból származó kibocsátásra. Felhívják a figyelmet továbbá a kutatások és innovációk jelentőségére és a digitális technológiákban rejlő lehetőségekre. Európa rendelkezik a világ egyik leghatékonyabb állattenyésztési […] A Így csökkenthető az állattenyésztés kibocsátása bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

atv.hu

10perc.hu

Kapusváltás Kispesten