Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Édesburgonya püré: a klasszikus köret újragondolva

Az édesburgonya püré egy különleges és ízletes alternatívája a hagyományos burgonyapürének. Gazdag, krémes textúrájú és édes ízvilágú, tökéletes kiegészítője lehet bármilyen főételnek. Íme, hogyan készíthetjük el lépésről lépésre. Hozzávalók: 4 közepes méretű édesburgonya 2 evőkanál vaj 1/4 csésze tej vagy növényi tej alternatíva a vegán változathoz Só, ízlés szerint Fekete bors, ízlés szerint Ízlés szerinti [...] A Édesburgonya püré: a klasszikus köret újragondolva bejegyzés először Dorogi-medence Regionális Hírportál-én jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

15 évig friss maradhat a marhahús