Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Szakértő: A jó minőségű fagylalt a színe alapján is megkülönböztethető

Nyitókép: Körkép.sk A jó minőségű kimért fagylaltnak a felhasznált összetevőknek megfelelő aromával, ízzel és színnel kell rendelkeznie. Sima állagúnak kell lennie, kristályok és feldolgozott alapanyagok és összetevők csomói nélkül. A Népegészségügyi Hivatal (ÚVZ) szakemberei szerint az érzékszervek segítenek a fagylalt minőségének megkülönböztetésében, az egészségügyi biztonság megerősítéséhez azonban szakértőre van szükség. „A kimért fagylalt [...] Read More... Szakértő: A jó minőségű fagylalt a színe alapján is megkülönböztethető

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu