Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Az agy is jobban fog ezektől a kávéba keverhető fűszerektől

A megfelelő étrend kedvező hatással lehet az agyra is. Például segíthet megőrizni a mentális egészséget. Emiatt egy neurológus szerint az alábbi öt fűszer közül legalább egyet érdemes becsempészni a reggeli kávéba. Fűszerek, melyekkel érdemes feldobni a kávézást Az agy egészségére és gyógyulására szakosodott neurológus, Brandon Crawford a She Finds-nak beszélt róla, mely öt fűszer erősítheti a reggeli kávé hatását, valamint járulhat hozzá a kognitív képességek javításához. Mutatjuk a listáját: Fahéj: Jelentős antioxidáns-forrás, így véd az oxidatív stressztől. Emellett szabályozhatja a vércukorszintet is. Kurkuma: A benne lévő kurkumin gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású, így csökkentheti az agyban lévő gyulladásokat, valamint az oxidatív sérüléseket. Gyömbér: Szintén gyulladáscsökkentő hatású. Emellett úgyszintén felveheti a harcot az oxidatív stresszel, javítva a kognitív funkciókat. Szerecsendió: Kedvezően hat a memóriára és megakadályozza az idegpályák degradálódását. Sőt, ...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu