Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Bazsó Kornél: Szegedi balos hamisgulyás – olvasói levél

Régi, több, mint két évtizedes receptúra alapján készült finomsággal etetik a szegedieket. A receptet folyamatosan tökéletesítik, olykor vendégséfek is belefőznek egy kicsit, ami viszont biztos: ahogy elkészült, tálalják és lenyomják a szegediek torkán. Na de nézzük a receptet. A legfontosabb, hogy legyen egy Séf, aki irányítja a folyamatokat. Lehetőleg hiteles legyen és nem baj, ha innen-onnan befolyásolható, attól csak ízesebb lesz a készétel. Kell egy Szakács is, merthát azért mégse a Séf „koszolja össze” a kezét a nagy kavarásban. A Szakács kezébe eszköz is kell, de az elkészült hamisokból úgy tűnik, hogy nem a legélesebb kés jutott a mesteri konyhára,

Femcafe.hu

novekedes.hu

Megbékélt Trump Nagy-Britanniával

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola