Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Így befolyásolja a pörkölési technológia a kávé aromáját

Aki egyszer hozzászokik a specialty kávék finom aromájához, onnantól kezdve mindig arra vágyik. Mint tudjuk, a megszokott, nagyüzemi kávék íze közel sem nyújtja ugyanazt az élményt, de sokan úgy gondolják, hogy ennek kizárólag a kávégép és -alapanyag minőségéhez van köze. Tény, hogy a kávé zamata szempontjából mindkettő fontos szerepet játszik, de van még egy jelentős faktor, amiről ilyen esetben nem szabad elfeledkezni – ez nem más, mint a pörkölés. Ha igazi kávérajongó hírében állsz, neked is érdemes megismerni, hogy a pörkölési technológia milyen módon befolyásolja a kedvenc frissítőd ízét. A pörkölés mint a komplex ízvilág és a tökéletes kávé titka Kevesen tudják, de a finom, markáns kávé titka nagyon nagy mértékben függ a pörkölés stílusától. Tudniillik a frissen szüretelt zöld kávébabok íze elképesztően jellegtelen, ami kizárólag a pörkölés során módosul azzá a karakteres...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu

Új szedánt mutatott be a Mazda