Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Húskülönlegességek: konfitált marhaoldalas, valamint rozé kacsamell

A XXI. Miklósfai Répafőző Fesztiválon 1. helyezést ért el a répából készült ételkülönlegességek kategóriájában a Medgyaszay Étterem csapatát képviselő Dukai László és Berta Csaba. Dukai László mesterszakács, az étterem konyhafőnöke elmondta, kétféle étellel neveztek a versenyre. A zsűri tetszését a savanyú répa körettel készült, barbecue szószos, sült szalonnás, babos,konfitált marhaoldalas nyerte el. Újdonságnak számított a fesztiválon a második étkük is, a rozé kacsamell, medvehagymás savanyú répa (chutney) csatnival és füstölt csülökkel bélelt savanyú répával.

Femcafe.hu

novekedes.hu

atv.hu

naphire.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Médiapiac

Gondola

Előrenyomultak az oroszok