Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Megdöbbensz, ha megtudod, mire jó a rókagomba!

A tölgyesek, bükkösök mélyén megbúvó rókagombát az igazi ínyencek kedvencét rendkívül sokféleképpen lehet elkészíteni. A rókagomba az egyik legszebb és legfinomabb gombafaj. Gyönyörű arany színe és pikáns borsos íze tökéletes alapanyaggá teszi különböző fogásokhoz. A professzionális szakácsok körében nagy sikernek örvend ez a gombafajta, így miért ne lehetne akár otthon is kísérletezni vele? És bár a gombákhoz az álmoskönyv szerint nem könnyű bort párosítani, megmutatjuk, hogy nem lehetetlen. Mutatunk általános borpárosítási "ökölszabályokat", illetve a konkrét receptekhez is ajánlunk bort. Olvasd el ezt is! KVÍZ! Felismered ezeket a gombákat? Rókagomba és borpárosítás Természetesen itt is érvényes a szokásos bor-étel párosítási tanács, vagyis gondolj a fogásban található ízekre és a textúrákra. Egy jó párosítás egyensúlyba hozza és kiemeli az étel és a bor aromáit. Általánosságban elmondható, hogy a rókagomba remekül passzol a pinot noir és syrah borokhoz. Ha rizottóhoz szeretnél b...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu