Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Ezért jó a kókuszzsír

Görgey Artúr már 1851-ben megírta „A kókuszzsír szilárd és folyékony zsírsavairól” címmel értekezését, de napjainkban sokan mégsem ismerik ezt a sütés közben is szagtalan, és epebetegek diétájában is használható alapanyagot. A kókuszzsír tulajdonságainak részletes megismeréséhez Varga Dóra, a Budai Endokrinközpont dietetikusának segítségét kértük. Nem minden zsír egészségtelen A reform táplálkozásra nyitott, a különböző diétás irányzatok iránt fogékony, Ezért jó a kókuszzsír appeared first on Napidoktor.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu

Új szedánt mutatott be a Mazda