Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kényszerrel kezdődött, ma már a saláta az étkezéseim fénypontja

Ha évekkel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy a saláta lesz az egyik kedvenc ételem, valószínűleg csak mosolygok egyet. Sokáig én is úgy gondoltam rá, mint valami mellékes zöldségkupacra a tányér szélén – jó esetben frissítő, de semmiképp sem laktató. Nem is tudtam, mennyire tévedek. Amikor glutén- és tejérzékenységet diagnosztizáltak nálam, új alapokra kellett helyeznem az étkezéseimet. Eleinte kihívásnak tűnt, később viszont lehetőséggé vált: megismerhettem az ételek valódi minőségét, és megtanultam, hogyan tápláljam a testem tudatosan. Ebben a folyamatban pedig a saláta – meglepetésemre – nemhogy háttérszereplő maradt, hanem egyre inkább főszereplővé vált. Ma már el sem tudom képzelni a napjaimat nélküle. Kényszerből született az értékes felismerésem A glutén- és tejmentes étrendre való áttérés elsőre korlátnak tűnt, de idővel lehetőséggé vált. Megtanultam új alapanyagokat használni, új ízeket felfedezni, és ami a legfontosabb: figyelni a testemre. […]

Femcafe.hu

Borsonline

atv.hu

naphire.hu

Médiapiac

vasarnap.hu

10perc.hu

Gondola

Dödölle