Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

A svájciak megreformálják és fenntarthatóvá teszik a csokoládé készítést

Svájci tudósok egy új módszert kísérleteztek ki, amivel a kakaónak nem csak a babját, de más részeit is feldolgozhatják, ráadásul az ebből készült csokoládéhoz cukrot sem kell felhasználni. A BBC beszámolója szerint a csokoládé, amelyet Kim Mishra tudós és csapata a zürichi rangos Szövetségi Technológiai Intézetben fejlesztett ki, tartalmazza a kakaó gyümölcspépet, a gyümölcslevet és a héjat […] A A svájciak megreformálják és fenntarthatóvá teszik a csokoládé készítést bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Rendkívüli meleggel érkezik az ősz

Új pénzérmét bocsátott ki az MNB

Eltűnőfélben van a z Y-kromoszóma