Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe

A kora tavasz egyik legizgalmasabb idényzöldsége az olaszok kedvenc tésztaszószaként elkészítve: ez a medvehagymapesto. Titka az intenzív, markáns ízek tökéletes harmóniájában rejlik. Ebben a szószban a medvehagyma fokhagymához hasonló, de annál zsengébb, „zöldebb” aromája, a dió karakteressége, a bazsalikom frissessége és a – természetes ízfokozóként is számontartott – sörélesztőpehely umami hatása olyan fúziót alkotnak, aminek… Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

Megmenteni bárkit

SKA koncert a Katakombában

10perc.hu